torsdag 31 januari 2008

Inspirationen tillbaks




Plötsligt kom den-ja inspirationen,huvudet bara bubblar av ideer,synd bara att jag inte vet vad jag skall göra med alla bubblorna när tiden inte räcker till. Men nu har jag haft ett par timmar för mig själv o satte mig ner för att börja med en bubbla. det blev en sida till min dotters album, hade en hel del lyckade kort på henne från kusinens dop som jag ville göra nått av. Rosa e hennes fabbefärg som hon kallar det, så det fick bli en i olika slags rosa.

onsdag 23 januari 2008

Brunt-e ganska fint!

Har kommit in i en lite enklare stil för tillfället. Det är inte lika mycket blommor som tidigare. brunt o rosa e färger som jag inte heller har använt såmycket tidagare men nu har det blivit flera saker i de färgerna.
Har just suttit o scrappat ihop ett grattis kort i all hast till min kusin som vi ska gratta ikväll, det blev o i rosa o brunt. Jättefint om jag får säga det själv i all sin enkelhet.
Ska börja på ett lite större projekt snart bara jag kan bestämma mig för i vilken storlek det ska vara....Tänkte visa kortet också men det fösvann..får bli en annan gång!Typiskt!

fredag 18 januari 2008

På gång




Här händer det mycket...


Jag har faktiskt kommit i gång igen eftermittlilla jullov,kul som bara den. Två layouter, o ett dopkort till min härliga systerson. O nu e det inte bättre än att det kommit en liten baby till i släkten som också ska få nånting scrappat, vad får vi se....


Har surfat runt lite bland alla webshoppar oj vad mycket härliga saker de har fått in.MAn skulle ha ett par guldbyxor. Har hittat en ny favorit shop som har mycket kul skaparlusten heter den.
Det är ju nästan sommar nu så jag tänkte visa en som riktigt tar fram de rätta känslorna o så en som e med årets julkort. Jag har ju två härliga flickor som gärna ställer upp att bli fotade.
Hoppas det e lite bättre väderihelgenän bara regn så att mankan ta kameran med ut på en turkanske på isen om det nu e nån kvar efter allt regn.

torsdag 10 januari 2008

Nytt år!

Jaha tiden den går fort när man har roligt som de brukar säga,kanske dags att det börjar hända lite saker på den här bloggen.Det har varit lite fullt upp anda sen julen men nu blir det väl lite andrum får man hoppas.Ska försöka mig på att sätta in lite bilder på vad jag håller på med så får vi se om det lyckas. jag har inte kommit underfund med hur man ska få hela LO´n scannad, har för stått att man måste göra det två gånger o sen sätta ihop i photoshop men angagemanget e inte riktit på topp,det kanske kommer.

Fotot e kanske inte det bästa men det e ju allt det andra som också gör det.