fredag 30 maj 2008

Äntligen sommarlov!


JA så lät det när de två barnen glatt kom inspringande för en stund sen. Har suttit o scrappat en stund idag o fick ihop kort som lilltjejens lärare ska få o svägerskan som fyller år. Har använt mig av Maja Designs underbara papper Blomstertid som kom i somras. Tyckte att de passade alldeles bra till ändamålet.Sen hittade jag de häftiga bradsen i form av ett spikhuvud på Hobbyrummets träff o rubons bokstäverna.De var lätta att använda vissa kan ju krångla lite.
Hoppas ni alla får en hellt underbar helg med massor av Den blomstertid.....

torsdag 29 maj 2008

Fotokurs!


Satt igårkväll o surfade runt på olika bloggar o kom in på en jättefin scrap-fotoblog o tänkte bara wow vilka bilder... Och kan ni tänka er att längre ner på sidan så berättade hon att hon skulle dra i gång en kurs i photoshop 1 juni över nätet. Efter en stund av efterfosking o kollade upp olika saker så skrev jag ett mejl till henne o fick svar med detsamma att det fanns platser kvar. Så nu väntar jag med spänning på mina inloggningsuppg. så att äventyret kan börja! Så tycker ni det låter kul kika in på min länk Mikaela foto.HAr varit på ett flertal olika digikurser o tänkt mig på en Ps kurs också men inte hittat nånsom passat o den här kan man göra när man har tid.
Passar bra inför den kommade semestern när det blir mycket tid.......
Dagens bild får representera det kommande sommarlovet, bara två veckor tills vi flyttar ut till skären ska bli skönt efter vårens stress.
Har planerat att mina scrapsaker ska få lufta på sig de oxså o komma med.Nu ska jag ta fram dem o fixa lite inför helgen....hemlisar

tisdag 20 maj 2008

Får jag lov ?


Känner mig jättenöjd! Hittade lite tid att scrappa en sida idag...Fotonas kvalite e inte det bästa men jag skyller det på att det var mitt i natten bilderna togs och det var mörkt. Men jag ville gärna göra något av dem för de e mycket speciella för dottern.
Har använt band från Heinikka o blommor från Dekorera med mera o papper o rubon bokst-äver från Hobbyrummet. Det blev en salig blandning men jag e helnöjd med resultatet.

måndag 19 maj 2008

Kortmakeri !




Kortmakeri har det blivit en hel del av här för tillfället. Många födelsedagar o andra som man vill ge kort. Satt igår kväll i knåpade ihop det här kortet som sambons moster ska få när hon fyller jämt. Kom underfund med att det är inte någon skillnad hur mycket jag försöker att ändra mig så blir nästan alla mina kort i samma stil... Var inne på stans blombutik ifredags o hittade jättefina band, vet inte om de e syrefria så jag tror att det får bli till kort jag använder dem till.

Pust o stön inför den här veckan med allt vad det blir... Lilla stafettkarnevalen,Lådbilsrally,Vårfest,Kurs,o packa åt de som ska iväg på Stafettkarnevalen ja mycket mer hinner man väl inte med jo det e ju allt annat oxå.

Tips till er som inte besökt Lådbilsrallyt på tisdag det e värt ett besök. Dottern har deltagit i två år men nu tar vi ett pausår. Så här såg vårata Ferrari Team ut ifjol! (Hoppas jag får in bilden dit jag vill det lyckas inte alltid.)

Ha en bra vecka alla! Jag får fullt upp-men hoppas på lite scrapptid oxå!!! :)

fredag 9 maj 2008

Morsdag

Jag finns nog här fast det varit lugnt ett tag. Mycket på g. Nu e det fullt upp med pyssel som ska bli klart till alla mammor...
Själv har jag scrappat ihop kort till mamma o svärmor idag. Det här är svärmors .Använde min första clearstamp. Det var kul så det blir nog att skaffa flera. Pappren e spill bitar som blivit över. Bra att få användning för dem oxå.
Hoppas att ni alla mammor får en fin morsdag! Kram!

PS. Blev superglad när jag såg att det blir butik vid Heinikka Jippiii nu får man ta en sväng norrut i sommar!!