onsdag 30 juli 2008

Sommarens första LO

Så var sommarens första Lo gjord av en fin liten dam. Det här är min dotter i ett nötskal. Jag vet inte hur många gånger per dag som hon byter kläder o ofta så e det nog en finklänning i något av bytena.
Hade tänkt mig något hellt annat när jag började men så det blir...Handvirkad spets från gamlamommos,hade turen att få en påse med olika handvirkadespetsar därifrån. Pappren e från Hobbyrummet, dekorationer ett litet hopplock lite varstans i från.
Snart e det ju dax för juthbackamarknaden då tror jag att jag ska ge mig på spetsjakt!

måndag 28 juli 2008

Tillbaks!




Här har det varit sommaruppehåll. Semestern e slut....jobbat redan i två veckor men inte riktigt hittat hit ännu. Som det ska vara på sommaren så har det varit fullt upp, sommargäster, grillfester,fotismatcher,bröllop,släktträffar o mycket mycket mer. men på pysselsidan har det varit alldeles lugnt-ett kort men inget mer. Men nu ska det bli av. Jag har fotat tusentals bilder denna sommar så nog finns det material....ska bli jättekul att börja på.


Besviken på mig själv e jag för att jag inte kunde ta mig tid att åka till Terjärv på träffen i sommar som Hobbyrummet hade ordnat men det kommer väl fler hoppas jag.


Hoppas ni alla haft en bra sommar trots att det inte varit så fint väder men vad kan man...
Måste bara visa en härlig bild från vår resa till natursköna Iniö dit vi fick vara på ett fint bröllop i sommar ett alldeles underbart ställe!