onsdag 27 augusti 2008

Jag e på g......

Jag e på gång....Det bara pirrar i mina fingrar det e så kul. Tänk att den känslan kan infinna sig när man sitter o klistrar lite papper som sambon såfint kallade mitt pysslande igår.
Lekte med kameran igår o tog det här superfina fotot på dottern o kunde inte hålla mig från att scrappa det med en gång.Ser nu att den e fotad sned men ni får kolla lite på sned så e den ok..ha..ha.
Fortsatte lite på cirkel temat o swirlsen från förra Lo´n det ska ju vara rättvisa som ni kanske vet, åtminstone om man har två döttrar.. Bakom cirkeln finns en dold journaling om mina blandade känslor inför att hon fyller 12 o börjar bli stor trots mammas bromsningar.Det e inte lätt att bli stor o samtidigt vara liten.

tisdag 26 augusti 2008

En ny.....

Å vad det var roligt att få sätta sig ner i lugn och ro o scrappa. Alla andra var utflugna med kompisar o cykeln.
Bilderna e tagna när vi var på bröllop till Iniö i sommar. Dottern fick långväntan på bruden o passade på smila upp sig för mamma som inte var sen att ta fram kameran. Härligt ljus var det i kyrkan som var vit inuti.
Äntligen fick jag användning för mina nya rubonsswirls o de härliga blommorna i sommarens underabara färger.

torsdag 21 augusti 2008

Svårt!

Usch,,, vad det kan vara svårt ibland att göra ett kort. När jag gör ett kort skulle jag gärna vilja att det säger någonting om mottagaren. Och den här gången var det barnens kusin om fyllde 18 o är en fullfjädrad hårdrockare!!!!! Hur fixar jag det- jag satt länge o velade ska jag eller ska jag inte men visste att modern i huset nog väntade sig ett kort made by Hanna, vilket i sig e kul. Tillsist blev det enkelt o svart o vitt e ju aldrig fel med turkos som accent färg. Glad blev han.
Blommorna o spetsen fick jag från hobbyrummet för månadens favorit - Tack Marika! Det var en påse full med härliga dekorationer.
Jag har massor av ideer o skulle bara vilja ha lite egen tid för att sätta mig ner o scrappa men som ni alla kanske vet så e det ju Juthbackamarknaden i helgen o massor runt den så nu e det nog fullt upp... Ni som inte varit hit o besökt den så det e ju bara ett måste!!!!!

måndag 11 augusti 2008

Bröllop med överraskning!

Javisst ser ni rätt....Kan ni tänka er att Jan Johanssen dök upp på bröllopet vi var bjudna på i helgen. Vi visste nog om att det skulle dyka upp en hemlig gäst men vi trodde nog att det skulle vara en mera lokal förmåga. Ett jätte fint bröllop med många fina gäster o ett härligt brudpar,som bjöd på sig själva.God mat o massor av annat skoj. Självklart var det ju Johansen o Dennis med band som bjöd på den stora showen. Förutom brudparet såklart.Tänk vad roligt att man blir bjuden på bröllop nån gång emellanåt.

fredag 8 augusti 2008

Bröllopskort!

Så var kortet till helgens bröllop klart. Enkelt. Ny fason på kortet blev det, det är vikning uppe den här gången. Hittade skissen på Kortskissen .Jättekul att det finns duktiga skissare som kan hjälpa när man har idetorka.
Versen e den samma som på de tidigare korten tycker att den säger allt.
Jag höll på att kasta ut printern när jag skulle skriva utversen för den bara klottade o sprutade ut en massa färg men till sist blev det användbart....
Nu hoppas vi bara på att solen ska skina över vår lyckliga stad i helgen som har en massa bröllop o konfirmation o så tror jag att de ska svära faneden här oxå om jag inte hört fel. Kyrkan lär vara fullbokad hela lördagen.
Tjingeling på er!