fredag 28 november 2008

Iskall värme!



Godmorgon på er!

Blev inspirerad av det härliga julvädret vi fick ha i 2 dgr. härligt med all snö som äntligen kom,kylan i går morse och att se barnen som glatt lekte i går. Men nu e den på väg bort lagom till lillajul-typiskt.!

Bilden e ett par år gammal men jag ramlade över den i förrgår o bara ville scrappa den.Färgera passade alldeles utmärkt ihop med de underbara norska pappren 3ndypapir det här e deras "isroser" ur vinterkollektionen. Jag ville få fram ett iskallt intryck med det kalla vita, rosa o blått.Satte lite bling som fick bli lite isdroppar.

Hade förra helgen turen att få shoppa lite ur Heinikkas sortiment när de hade scrapkurs i Lepplax. Passade på att handla lite dekorationer o papper . Fick en trevlig pratsund med Cami det e alltid lika roligt att träffas.

Nu ska jag fortsätta att förbereda vårt lilljulfirande i dag, ja jag vet att det inte e i dag men med mitt jobb firar vi idag. Julkyrka, tomtegröt o pepparkaksbak.

Trevlig lillajul allihopa!

måndag 17 november 2008

Morgonscrap

Roligt att göra kort e det igen! Har haft lite svårt att hitta inspiration till mina senaste kort men har nu kommit på att inspirationen tydligen flödar bäst på morgonkvisten.Det här kortet ska en dam i sina bästa år i Sverige föräras med av min svärmor ,
Jag använde Bling papper som grund o en spillbit (mönstrat).Swirlsen e utstansade på scrapträffen,blommorna o spetsen även de handlade där av Marika. Biljetten e utprintad från bloggen Scrappande Lena tipsar om.Blev självverkligt nöjd med det här kortet så nu har jag massor med ork att ta itu med julkorten.

fredag 7 november 2008

Jag tar den igen....


Ja vad kan man när dottern står bredvid o säger mamma gör en lika till mig. Nåja man gör vad man kan men åtminstone jag vill inte göra två precis lika. Det här fotot har jag länge menat scrappa men inte riktigt fått nån inspiration, för fotot i sig själv e dåligt bara svart runt omkring men nu blev det ganska bra när jag beskärde det kraftigt.
Pappret e Ladybugs som jag shoppade på träffen i Karvat.Lite bling o massor med blommor, har för tillfället en favorit, vita blommor de e så enkla.
Tillägga måste jag ju bara att det e alldeles underbart att ha en egen liten hörna att sitta i o scrappa när man inte behöver städa undan hela tiden.
Nu ska jag bege mig in dit o fixa lite inför helgens festligheter . Vi börjar firandet redan i dag med svärfar sen firas min far i morgon o vår alldeles egen torde vi hinna fia lite på söndagmorgon innan det blir en heldag i Kristallen med hockey men säg vilket sätt som e bättre för en far än en sån dag med två hockeymatcher.

tisdag 4 november 2008

Aktiva jag!




Har nu fått igång min lilla scraphörna i ett alldeles eget "rum" .Skönt kan jag bara säga att inte alltid behöva plocka undan alla mina saker. Så nu e det full aktivitet.


Ikväll igen blev det lite norska papper de e ju bara för härliga. Jag liftade Miss Goldies LO "sötast i världen" den var ju för härlig. Färgerna e inte de bästa i dag heller men den går i vinrött, vitt o brunt och så lite bling som prickenöver iét. Nu kanske man borde starta sin julkortsverkstad o inte sitta sista kvällen i år igen före de ska postas.-Har ni börjat med era?
Lämmna gärna en rad eller två efter er om ni kikar in hit. Det e alltid lika kul att se vem som smyger runt här....


måndag 3 november 2008

Härligt, härligt.....



Ja visst e dom för härliga 3ndypapirs retro sommar kollektion. Pappret i sig själv e bara så... härligt , så det var svårt att hitta dekorationer som jag tyckte passade o det behövdes inte heller kom jag underfund med.Färgerna e inte alls mina vanliga flickiga men roligt att pröva på nytt.


Ni får ursäkta att det e dåligt ljus men fotad i lampans sken nu i kväll så färgerna e inte alls de rätta färgerna.