tisdag 31 mars 2009

Tänk så olika......


Tänk så olika ens barn kan bli....
Den här Lo´n e helt olik mig att scrappa. Jag har lite svårt för situationsbilder men tyckte att den här e en sida som behöver dokumenteras. För den äldres favoritsysselsättning har under en längre tid varit att spela på sin PSP.Det går i vågor men då var det hela tiden.
Pappret var egentligen fördigt så det behövdes inte så mycket o jag ville hålla den ganska enkel eftersom pappret e snyggt i sig själv. Det passar precis in på min dotter för tillfället . Köpte flera ur den samma serien från Skaparlusten för en tid sedan och har redan tankarna inne på nästa projekt som ska bli en studentgåva men det e ju någon månad kvar ännu.
Ha det gott alla!

måndag 30 mars 2009

Helgens scrapträff


Helgens scrapträff var riktigt lyckad, vi var ett gäng på 7 glada som träffades i några timmar och scrappade och skrattade om vartannat.Ett härligt gäng. 2 nya hade hittat till Soklot och det var ju kul.
Den här LO´n e gjord i samma stil som en tidigare, eftersom j´jag har två flickor som ju vill ha samma papper på sina sidor om det finns.
Pappren e MajaDesigns Mina vänner och ett journalingblad från Heinikkas, . Orden Slicade jag ut med systers slice. Det var en nyhet för mig har inte provat tidigare men en sån kanske man borde investera i. Riktigt rolig att använda.
Ha en skön vecka och kanske vi äntligen får lite vår.......

måndag 23 mars 2009

Bloggcandy

Hej igen,
Här går det undan kikade in hos http://scrappingmedinger.blogg.se/ och hittade ett jättetrevligt bloggcandy. Fick inte in hennes bild så ni får själv kika in för att se vad ni kan vinna.
Vem skulle inte vilja vinna det här.

Tjohoo, vad glad jag blev.....


När jag kikade in till Scrapaddicteds blogg i helgen och såg att min Lo blev en av de utvalda som visades efter förra veckans fredagsskiss.Såg med detsamma att skissen var helt i min smak.

Använde mig av Maja Desigs vintertid och massor av blommor o spets o bling. Den rosa cirkeln e lite ojämt klippt för att likna en snöboll chalkade kanterna för att få den att se kall ut.Snöflingan e en julklappsetikett från Pandoras smyckeskollektion som döttrarna samlar på , den var jag snabb att spara o nu kom den till användning.
Blev själv rätt nöjd men har inte förut fått nån publicerad så det var jättekul.
Ha en bra vecka allihopa, nästa helg e det dags igen för en scrapträff hoppas jag har hela huvudet med den här gången.

tisdag 10 mars 2009

Äntligen!


Äntligen lite nytt att visa. Har gjort en Canvas till en liten tjej som fyller två år idag. Lo´n e fritt lifta av Ulrikas Beatiful som jag tyckte var så härlig. tack för inspirationen!
Bakgrunden e Bling papper i en härlig rosa färg . Älvan e stämplad o Swirlsen e utstansade med Marikas revolution, tack. Blommor , spets o lite bling o en biljett från Mirabyll fick göra dagens dekos. Ja o en lite fjäril i metall från Heinikka.
Ha en bra vecka allihopa!

tisdag 3 mars 2009

Underbara vinter

Jag önskar verkligen att jag hade nått nytt att visa er men ni får hålla till godo med en underbar vinterbild från helgen. Bilden e tagen rakt mot solen för att få denna effekt. Bilden e tagen med tanke på vår nästa utmaninga till nästa fototräff som vi har i veckan.
Nu har vi fått i hop samlat ett gäng glada scrappare här i stan oxså. vår förata träff var i lördags o jättekul hade vi. Jag hade inte riktigt hela hjärnan med den hade nog lämmnat i Isosyöte på fredagen när vi susade ner för backarna ( i dag kom den faktiskt tillbaks första dagen efter helgen som den känns hel igen).Lite fick jag nog gjort men den e inte riktigt klar så den får ni se sen. Jag hade äldsta dottern med och hon scrappade sin första egna sida så nu ska det inhandlas ett eget album åt henne.