onsdag 20 maj 2009

Mera kort

Här kommer flera kort som dottern lärare ska få. Hoppas de blir glada. Tänkte att de kunde få lite uppskattning efter flera år av positivt lärande med hennes svårigheter. vilket har gett resultat( det e det ju inte alltid som det gör:) )


Det första går i gult hon har en lärare som alldeles förtjust i gult så det går i gult. Pappren e ur Maja designs vår kollektion. Ner i kanten e det tryckt en text remsa som jag tyckte pasade bra till henne: `När vänskapen slagit rot de vildaste stormar den står emot`














Det andra kortet går i rosa. Det tror jag att en av spec.lärarna ska få. Det e hon oxså värd.


Även de pappren e Maja designs pingst serie. Äntligen e spillkanten som man skär bort, ordet tog jag tillvara o tyckte att det passade in.




Nu ska jag ta tag i ett student kort till en pojke o det e inte det lättaste. snart får ni se hur det blev.

onsdag 13 maj 2009

Vår kort

Ja det börjar närma sig våravslutningar o kalas... och till dem behövs det kort. Här kommer mitt första. Har använt mig av Maja designs härliga papper.Har provat på en snörning och att använda tyll. Sömmerska som jag är kändes det lite konstigt men resultatet e jag supernöjd med nu e det bara resten kvar .
Jag fick riktigt scraplusten tillbaks efter helgens träff.

tisdag 12 maj 2009

Superkul scrapträff




Superkul hade vi i helgen som var på träffen som Marika hade ordnat. vi var 23 damer i vrierande ålder men roligt hade vi. Marika hade bilen full med nyheter så shoppa kunde vi oxså göra flera kom bara för att kika in o handla och god mat fick vi tänk att få gå till dukat bord det var morsvila kan jag lova o dessutom att få bara vara själv en hel dag o scrappa var ju inte hellt fel heller.


Miss goldie hade skickat två skisser som jag använde de passade mig perfekt. Jag fick bara fotat den första nu för strömmen var slut i kameran men den andra kommer snart..


Allt material e från hobbyrummets nyheter, Inkidoos vår papper e ju för härliga de blev snabbt en favorit så här kommer en Lo i rosa vad annars...

sätter in e n detaljbild oxså för jag tyckte att mitt påhitt med spiralerna blev ganska lyckat.

Biljetten e från Mitrabyll.
Jaha just så.. har försökt att få bilderna blandat med text men likförbannat så kommer dom överst -vad ska jag göra för att få dem blandat....Hjälp!